Press "Enter" to skip to content

DEZINFEKCIJA PROSTORA

Ozon također stvara sve veću popularnost i kao pročišćavač zraka po cijelom svijetu. Naši domovi i uredi mogu biti izvor ogromnih zagađivača prirode. Prema procijeni Agencije za Zaštitu Prirode, unutarnje zagađenje je uzrok desetcima tisuća obolijevanja na godinu, i puno više kroz zagađenu vodu. Ozon je najučinkovitiji kao pročišćavač zraka i vode i učinkovitiji je svih ostalih načina pročišćavanja.

Kroz naše usluge Vaš dom biti će temeljito očišćen a Vi ćete se uvjeriti u zapanjujuću moć ozona:

• Ozon je siguran, pouzdan, učinkovit i djelotvoran u sterilizaciji i dezinfekciji
• Ozon ubija bakterije i larvu kukaca i sl. obično u samo 2-6 minuta
• Ozon postiže odličan učinak deodoracije
• Ozon može rastjerati anorganske i organske tvari, kao i otrove

Generatori ozona koriste se također za uništavanje svih neugodnih mirisa u zraku prouzročenim sa stvarima kao mokar tepih, gljivice i plijesan u podrumu, miris kućnih ljubimaca, miris dima, pelud, neugodni mirisi kemikalija, miris boje i posljedice požara.

U ponudi još nudimo i male generatore ozona koji su namijenjeni za primjenu u kućanstvu:

Ozon je očito učinkovitiji svim ostalim načinima pročišćavanja. Kada koristite AQUA – 6 ne morate kupovati ili čuvati nikakve kemikalije ili pročišćavajuća sredstva ili mijenjati ikakve filtre. Sve što Vam je potrebno sadržano je u malom, laganom AQUA – 6 generatoru. Sve to samo za nekoliko lipa dnevno.

Primjena Aqua – 6 generatora ozona u vodi:

1. Prenosiva pitka voda na kampiranju
2. Ispiranje voća i povrća
3. Jacuzzi i SPA
4. Voda za kupanje
5. Pranje dječjih bočica
6. Vodotornjevi
7. Tretiranje zraka u domu
8. Tretiranje zraka u uredu
9. Odstranjuje plijesan i neugodan miris iz podruma
10. Odstranjuje neugodan miris od hrane kao što je luk, začini, zagoreno ulje i slično u kuhinji
11. Hrana i pribor za kuhanje
12. Ubija bakterije u vodi i zraku
13. Ozonira maslinova ulja ili ostala ulja u gelu ili tekućem obliku
14. U velikim i malim akvarijima, čini vodu kristalno čistom
15. Tretira zrak ubijajući bakterije i pelud
16. Primjena u liječničkim i zubarskim ordinacijama, odstranjuje bio film i sanitizira vodu
17. Trenutno odstranjuje dim i miris dima

Korištenje u tretiranju zraka:

Aqua – 6 može se koristiti za uništavanje svih neugodnih mirisa u zraku prouzročenim sa stvarima kao mokar tepih, gljivice i plijesan u podrumu, miris kućnih ljubimaca, miris dima, pelud, neugodni mirisi kemikalija, miris boje i posljedice požara. Jednostavno postavite funkcije generatora kako Vi želite ozonirati pojedini prostor.

Tretiranje voća i povrća:

Trajnost voća i povrća može se produljiti ozonskim tretmanom. Ne samo da će zadržati privlačan izgled, nego će imati i svjež okus.

Tretiranje hrane i pribora za kuhanje:

Budući da ozon ubija bakterije i viruse, može pomoći u rješavanju bakterija na sirovoj hrani, mesu, povrću, voću i priboru za kuhanje. Na primjer pranje sirovog mesa piletine će pomoći u sprečavanju razvoja salmonele.

Tretiranje vode sa Aqua – 6 pročišćivačem:

Aqua – 6 pročišćivač može biti korišten za pročišćavanje vode u skloništima, wellnessima, kupaonskim kadama, fontanama i bazenima. Također može biti tretirana i sirova gradska voda odstranjujući iz nje nepoželjne okuse, kemikalije, mirise i okuse, boju uzrokovanom željezom, bakrom, magnezijem, kloridom i organskim kemikalijama kao što su pesticidi i herbicidi. Ne koristite vodu stajačicu sumnjiva porijekla ili slično.

Tretiranje bazena i wellnessa:

Aqua – 6 pročišćivač može biti korišten u wellnessima, jacuzzijima, i bazenskim vodama do 4500 litara, omogućavajući korisniku da značajno smanji korištenje kemikalija. Nikada više nećete imati problema sa crvenilom u očima, suhom kožom, blijedim bojama sakoa ili zelenom kosom. Ozonski Ph je neutralan , pa neće negativno utjecati na omjer kiseline/alkala u Vašoj vodi. Štedljiviji je od upotrebe kemikalija i ne ostavlja neugodan miris ili okus. Kontinuiranom primjenom dokazano je najefektivnija metoda tretiranja wellness vode, fontana i većih količina vode do 4500 litara.

Dezinficirajte zubnu četkicu, protezu i sl.:

Jednostavan način da očuvate zdravlje desnih i spriječite širenje štetnih bakterija i mikroorganizama je da natapate svoju četkicu za zube otprilike 3 minute prije i poslije pranja zubi. To je sve što je potrebno da se riješite bacila i bakterija koji se nalaze na većini četkica, koji se ne ispiru tako lako vrućom vodom. Zapravo, ozonirana voda može biti korištena za dezinfekciju posuđa, spremnika kontaktnih leća, dječjih igračaka, wc školjaka i svega ostalog što treba biti 100% oslobođeno od mikroorganizama i bakterija

Grgljajte za zdravlje desni i spriječite zadah:

Grgljanje ozonirane vode svaki dan je odličan način promoviranja dobrog zdravlja. Četkanje zubi i grgljanje ozonirane vode je jednostavan ali ujedno i moćan način očuvanja zdravlja usne šupljine. Usputna pojava je rješavanje zadaha iz usta i dobivanje čistog i svježeg daha. Grgljanje ozonirane vode uništava mikroorganizme u ustima odgovorne za zadah.

Uklonite dim i neugodne mirise:

Pušači trebaju ozon! Dim penetrira u sve materijale i u njima se taloži. Ozon oksidira štetne supstance u tom talogu i neutralizira miris, čak i površine koje su oštećene cigaretnim dimom. Ne morate biti pušač da iskoristite dobrobiti ovog uređaja. Sam prolazak kroz zadimljeni kafić je dosta da se dim uvuče u Vašu odjeću. Ozon će to odstraniti zapravo oksidirajući i uštedjeti Vam odlazak u kemijsku čistionicu. Samo napravite ozonsku kutiju (za to Vam može poslužiti i Vaš ormar) stavite odjeću unutra, i zasitite ozonom na 20 min i dobijete čistu, mirisnu odjeću.

Ozoniranje ulja u tekućem obliku:

Kada se ozonira maslinovo ulje ili suncokretovo ulje ono se zgušnjava i zadržava ozon u sebi. Na taj način se ulje u hladnjaku može čuvati i do nekoliko godina.